Wat zijn mijn sterke punten?

CAREERS

ICT is mijn passie en in mijn vrije tijd besteed ik dan ook veel tijd aan mijn servers en eigen website. Daarnaast ben ik actief bij een carnavalsvereniging waar ik de techniek verzorg.
Al 10 jaar actief bij Halfvastenfeesten Zeeland, waar ik naast de organisatie en opbouw van het terrein ook de website en socialmedia beheer.

Ik geloof dat mijn kennis en ervaring, evenals mijn persoonlijke eigenschappen, mij in staat stellen deze functie goed te kunnen vervullen.

Skills

Klantgericht
91%
Flexibel
99%
Oplossingsgericht
97%
Consultancy
82%
Kennis
84%

Mijn Projecten

Restaurant De Pastorie Zeeland
In de historische omgeving van de Pastorie wordt u Bourgondisch ontvangen. De verschillende binnen- en buitenruimtes bieden onderdak voor elke gelegenheid.

Halfvasten Feesten Zeeland
al 10 jaar De Kick Off van het Festival seizoen.

Het Witte Huis Zeeland
Bourgondisch, gastvrij, royaal, betrouwbaar, vriendelijk en persoonlijk. Daarnaast toegankelijk voor iedereen met zalen beschikbaar voor 2 tot 2000 personen.

S.C. De Smouskes Zeeland
Licht, Geluid en Techniek

GEMEENSCHAPSHUIS ONDER D'N PLAG
"Fijn dat je weer even langs kon komen!"

JORT TWEEWIELERS ZEELAND
"Altijd snel, goed en netjes!"

LOBBY-SERVER NEDERLAND
Lobby-Server is een project wat ik gestart ben in September 2013. Begonnen met een kleine Game Server, en momenteel uitgelopen tot een GOED draaiende server met veel spelers, en een mooie website.

EHBO ST'LUCIA RAVENSTEIN
Voor de EHBO vereniging waar ik lid van ben heb ik een site ontworpen, waar bedrijven onze diensten kunnen bekijken. Met een intern gedeelte voor alle leden om op de hoogte te blijven van al het nieuws

SUNSHINE CHARITY ORGANIZATION
Een klant van me heeft een Organisatie die hulp verleend aan 3de wereldlanden, hiervoor zijn donaties noodzakelijk. Ik heb een website gemaakt waarin alle info, fotos en donaties staan

InlogSytem
Dit is een programma dat alle inlogtijden van de cusisten van de ICT opleiding van REA Nijmegen bijhoud. Hier kunnen we overzichten van printen en omschrijvingen toevoegen.

DutchGlassNetwork
Een MineCraft Server voor vrienden en kennissen van een Klant van me

Zorgcooperatie Zeeland
Het bevorderen dat (kwetsbare) mensen met plezier in het dorp kunnen blijven wonen en kunnen blijven participeren in de samenleving.